Monday, November 9, 2009

selasa-10/11/2009

salam..
kejapnyer dah hari ke-10nih..isshhh..sekarang ni aku wat pejam2 mata aje kalau ternmpk nasik n lauk2 yg seangkatan dgnnya..aku pun awal2 lg dah pesan kt hbby, jgn bawak balik nasik minyak or beriani kt umah, mklum disebabkan dia wedding phtographer kan..jadi selalu sgt bawa balik nasik2 tu dr majlis kahwin customer dia..now, dia pun dah mula control mkn..nak ikut aku lah tuh..hehe..setakat nih, dah 2org yg tegur akan 'kekurusan' bdn aku nih..hehe..hbby n adik aku..tp diorang mlas nak cakap secara direct, takut aku kembang semangkuk nanti..cuma diorang pesan, kekalkan misi tu..hehe..
nanti aku nak snap pic seluar jeans yg hbby aku beli sejak dr tahun 2007..yg masih aku TAK BOLEH pakai lgsung..hahah..sebab..pinggang aku nih saiz 33 (dulu2 cuma 27 aje) tp dia beli seluar bersaiz 28-30..kalau korang semua nak tahu..1st time aku cuba pkai seluar tu, rasa cam nak nangis..sebab leh sarung smpai takat peha aje..last2..dah 2tahun aku perap seluar tu dlm almari..now bila bersemangat nak kuruskan badan, aku keluarkan semula seluar2 tu..mmg sngaja aku tayang untuk motivasi dr sndr..n lg 1, aku mmg sengaja tampal gambar lama aku (time kurus ler nih)kat dinding partion opis aku untuk beri galakan diri sndr juga..smpaikan kena perli ngan bos aku lah..hahaha..xpe bos, nanti kalu aku dah kurus, bos jgn jeling2 nak goda arr...hahah..mak x rela nyahhh!!!!.....
so arini aku try timbang..hem...ada kurang sikit lah..only 500gm aje..xsmpai sekilo punn..bolehlah...nanti kena keje keras lbih sikit nih..oh ya, petang ni aku nk g aerobik kt KBS..mmg suka kelas hari nih, sebab instructor nyer superb..PAK HABIB..mmg best bila dia ngajar..step2 pun mmg lincah...okeylah..aku nak sambung keje..bos asik tepon dr tadi..update keje2 aku..nanti ada masa aku singgah sini lagi..tadaaa...bye

8 comments:

  1. caiyok lily..u can do it...500g akan bertambah nanti..kuatkan semangat..grab kata2 org sebagai pembakar semangat...kita berjuang sama2...

    ReplyDelete
  2. yezzaaa..!!!
    betul tu ezora..hehe..arini dgn bangganyer nak update berat terbaru nih..hahah...pun sama..500gm gak yg turun..hehe

    ReplyDelete
  3. salam kenal kak lily...wah bersemangat ni...smoga berjaya dgn 99HTN

    ReplyDelete
  4. wsalam mia-ina..
    hehehe..tima kasih sgt2..
    mmg semangat berkobar nih..pasal dah 2thn diet main2..penat n buang masa jer..tp kali nih kena serius coz kalau x skrg, bila lg kan..anyway..nice meetin' u sis...

    ReplyDelete

  5. توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
    شركة تنظيف منازل بالجبيل
    وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
    احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
    تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
    العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
    تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
    مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
    شركة تنظيف بالجبيل
    شركة تنظيف سجاد بالجبيل
    شركة تنظيف شقق بالجبيل
    شركة تنظيف فلل بالجبيل


    شركة تنظيف مجالس بالجبيل
    شركة تنظيف منازل بالقطيف
    شركة تنظيف مجالس بالقطيف
    شركة تنظيف سجاد بالقطيف
    شركة تنظيف شقق بالقطيف

    ReplyDelete